Nieuwbouw_2

Nieuwbouw

Bouwbedrijf J. van Esseveld is actief in de nieuwbouw en realiseert vrije sectorwoningen voor particuliere opdrachtgevers. Belangrijk daarbij is onze persoonlijke betrokkenheid. We nemen klanten alle zorgen uit handen en begeleiden het bouwproces van ontwerp tot sleutelklare oplevering. Bij een offerteaanvraag bekijken wij eerst het bouwplan, verkennen de bouwplaats met een loonwerker en bespreken het plan met de opdrachtgever.

Vervolgens presenteren wij een glasheldere offerte zodat 'verrassingen achteraf' voorkomen worden. Mogen wij aan de slag, dan vormen onze projectleider-, en bouwtechnisch uitvoerder uw persoonlijke projectteam. Maar ook voor de nieuwbouw van een atelier, garage, werkruimte, gastenverblijf etc. kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Aarzel dan niet, maar neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in Elst 

Of kom langs in een van onze showrooms om onder het genot van een bak koffie uw wensen door te nemen.

Heeft u al wat op papier gezet qua maten etc.? Neem het mee naar de showroom met eventueel wat foto's! Aan de hand hiervan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.